Levend-bloed analyse

levendbloed2Met een paar druppels bloed en een Donkerveld microscoop kunnen met deze analyses veel informatie over de gezondheidstoestand van de cliƫnt worden verkregen

Het onderzoek wordt samen met u uitgevoerd. U kan op een monitor meekijken en krijgt tegelijkertijd uitleg over wat er valt waar te nemen. Het geeft inzicht in de kwaliteit van uw bloed. De ervaring om zijn of haar eigen bloed te zien op een scherm, 4000x vergroot, is op zich al een wake up call.

Regulier bloed onderzoek
Bij de bloedanalyse in een regulier laboratorium wordt niet-levend bloed onderzocht en maakt men een kwantitatieve analyse. Men meet bijvoorbeeld het aantal en volume van rode bloedcellen. Levend en niet-levend bloed analyses kunnen elkaar uitstekend aanvullen.

Levend-Bloed Analyse
De Levend-Bloed Analyse is zoals de naam al aangeeft een kwalitatieve analyse van levend bloed. De bloedcellen worden op hun verschillende kwaliteitsaspecten beoordeeld. Gekeken wordt naar witte en rode bloedcellen en bloedplaatjes. De witte bloedcellen kunnen in deze analyse niet alleen op hun kwaliteit, maar ook op hun activiteit beoordeeld worden. Ook kan er inzicht verkregen worden in de hoeveelheid afvalstoffen, de doorstroming en de stabiliteit van het bloed. Dit alles is mogelijk omdat het bloed direct na afname onder de microscoop bekeken wordt.

Gestold-bloed Analyse
Daarnaast bestaat het tweede gedeelte van het onderzoek uit een gestold-bloed analyse, waarin vrije radicalen- en zware metalen belasting, geopathische belasting en de belasting van bepaalde organen bestudeerd kunnen worden.